Rectificatie namens Stichting Duurzaam Grave


Afgelopen zaterdag 10 oktober is in Arena Lokaal een artikel verschenen over Stichting Duurzaam Grave. Helaas stond in deze tekst een aantal ongelukkige fouten. Zo heeft u kunnen lezen dat de actie van gemeente Grave en energieloket Brabant Woont Slim, waarbij woningeigenaren een voucher t.w.v. €45,- ontvingen voor duurzame producten, nog actief is. Dit is niet het geval. Ten tijde van ons interview op 30 september liep de actie nog (zo lang de voorraad strekt) maar deze is - wegens groot succes – stopgezet op zaterdag 3 oktober. Dit is diezelfde dag gemeld in Arena Lokaal middels de publicatie ‘Groot aantal vouchers voor duurzame producten verzilverd’. Tot slot was de actie, die uitvoering gaf aan de landelijke Regeling Reductie Energiegebruik gericht op woningeigenaren, niet op gezinnen.

Onze excuses voor deze fouten en de eventuele verwarring die hierdoor is ontstaan. Wij vinden het vanzelfsprekend erg vervelend dat dit is gebeurd. Dat deze specifieke actie beëindigd is, betekent echter niet dat we u niets meer te bieden hebben! In november start een collectieve inkoopactie genaamd ‘Winst uit je woning’. Daarover vertellen wij u graag meer in het online energiecafé van maandag 16 november. Hiervoor kunt u zich aanmelden via de landingspagina: https://energiecafe.itscreative.nl/ (geen www. ervoor plaatsen!)
Daarbij kunt u tot het einde van dit jaar iedere vrijdagmiddag in de bibliotheek van Grave terecht voor gratis advies voor het verduurzamen van uw woning. Aanmelden voor het energiespreekuur kan op www.brabantwoontslim.nl/spreekuurgrave.